null

Volvo innenbordsmotorer

En god del av våre båter leveres med innenbords motorisering. Denne er levert av Volvo Penta. Volvo er en av de største, og mest tradisjonsrike leverandører av båtmotorer, til det nordiske markedet.


Motorene fra Volvo Penta er driftsikre, økonomiske, og kraftige. Alt dette for at ditt båtliv skal bli så hyggelig som mulig. Motorene strekker seg fra D3- 130hk, og helt opp til D6- 400hk som leveres i de største båtene fra Grandezza. Den store nyheten er uten tvil den helt nye D-3 på 200hk. Dette er en helt ny motor som leveres med elektronisk overføring.


Pris: kr

null

Yamaha F9,9

Mellom lettvekteren 2,5hk og den nye kraftpakken 350hk V8, finner man den klassiske 9,9hk. Velkjent for de fleste, og trofast som få.

Med lanseringen av den helt nye F9.9 er utvalget vårt av utenbordsmotorer i denne populære klassen uten sidestykke. For å si det enkelt er det ingen andre som putter tilsvarende krefter og allsidighet i en motor med så lav vekt. De er lette å bære med integrerte håndtak og den perfekte løsning for alle typer båtliv, fisking, dykking, turer, arbeid eller ganske enkelt moro for hele familien. Og de er perfekte (spesielt High Thrust-versjonene FT8 og FT9.9) som reservemotor i en seilbåt. De tilbyr også en ny standard for stillegående drift og en måteholden drivstoffsappetitt. For ikke å nevne smidige og pålitelige krefter og imponerende dreiemoment. Kort sagt har vi her en vinnende kombinasjon av ytelsesevne og mobilitet.

Pris: fra 17.700 kr
null

Yamaha F70

Yamaha`s motor- spekter strekker seg lengre enn noen annen båtmotor- fabrikant. Den største nyheten er F70.


Dette er en motor som på en helt ny måte, øker kraften, og samtidig reduserer vekten betydelig. Denne 70 hesteren er f. eks. 25% lettere enn en 80hk. Dette gjør at den i de fleste tilfeller gir like bra ytelser, med et lavere forbruk og en lavere pris. Motoren leveres selvfølgelig med startsperre, som er standard på alle Yamaha`s motorer mellom 30 og 100hk.


Pris: 97.200 kr

null

Yamaha F350 V8

Spesialkonstruert for havgående båter. Vi introduserer verdens kraftigste firetakts utenbordsmotor.

Den helt nye 5,3 liters Yamaha F350 er også verdens første firetakts V8 utenbordsmotor, og den gir langt mer enn bare massive krefter. Dette er en komplett pakke som er spesialdesignet og konstruert for å levere brutal skyvekraft og mengder av energi tilpasset en stor og moderne havgående båt. I tillegg har den finslepne detaljer som matcher dagens avanserte og smidige skrogdesign. Ingeniørkunsten og nyvinningene som var nødvendig for denne oppgaven var nærmest en revolusjon og helt i takt med Yamaha utenbordsmotorers rykte som bemerkelsesverdige og fullstendig pålitelige.

Pris: 317.500 kr