Modellprogram 2018

null
null

Grandezza 25S NYHET!

Kompromissløs på solfylte dager

Den nye Grandezza 25S er en helt ny innstegsvariant som kombinerer upåklagelig byggekvalitet, moderne og sporty design, og fremragende ytelser. Ta en titt på innsiden og du vil finne en nydelig og innbydende cockpit som tilbyr perfekte forhold for cruising. Cockpiten innbyr til avslapping og utfoldelse for alle på deilige solfylte dager. Ved å legge ned ryggstøtten, får man en enorm bakovervendt solseng for å nyte dagen. Den lyse og trivelige cabinen er skreddersydd for avslapping og soving, og fungerer utmerket pga. sin åpne planløsning.
Grandezza 25S bare lengter etter etter solfylte dager på sjøen.....

Leveres med Volvo 280hk V6 Bensin, eller Volvo D3 220hk diesel

Båten leveres rikholdig utstyrt
Vi anbefaler Comfortpakke som tilleggsutstyr. Denne inneholder: Garmin 7410, Vinduspusser BB.STB. Baugpropell, dobbelt batterisystem, Pentry, Kjøleskap 50 liter. vanntoalett, teak, kalesje, svart bunnstoff.

Pris fra: 849.000,-

null
null

Grandezza 28OC

Grandezza 28OC med sine moderne lingjer og design kombinert med funksjonalitet er et produkt av både bransjefolks og, framfor alt, kunders ideer og ønsker. Båten har overnatting for fire under dekk, og det kan res opp dobbeltkøye i salongen. Svært moderne utforming og materialvalg, gjør båten innbydende og fin. Den egner seg både til familier og par. Det er nok allsidigheten som gjør dette til vår mest solgte Grandezza- modell.

Leveres med Volvo Penta diesel- installasjoner på enten 260, eller 300hk


Standardutstyret er rikholdig og omfatter både kartplotter, webasto, trimplan, søkelys, vanntoalett m/ septik, LED- belysning, gardiner og mye mer.


Pris fra: 1.590.000,-
null
null

Grandezza 34OC

Sportscruiseren!
Denne båten har vist seg å være en slager i markedet. Her får du Grandezza's nye formspråk, farger og løsninger. Her er hele pantry seksjonen flyttet opp for å gjøre plassen enda bedre under dekk.
2 separate lugarer, toalettrom med dusj, og massevis av plass.
Denne godbiten må sees....
Prisen er oppgitt med Volvo Penta 370hk, som er mest solgte motoralternativ i denne båten. Rimeligere alternativ er tilgjengelig på bestilling.
Standardutstyret omfatter både kartplotter, radio+, navigasjonslys, webasto, varmtvann, vanntoalett, stor takluke, dusj ute og inne, kjøl, kok, alt av gardiner, puter og kalesje.
Smart salong akter. Her kan ryggstøtten på aktersofaen vippes fremover for å åpembare den lekre og smarte soleplassen. Nytt av året er også en enda større badeplattform.


Pris fra: 2.490.000,-
null
null

Grandezza 37CA NYHET

Den er like over 11,5 meter lang, 3,5 meter bred, tar 10 personer omkring på det mest ypperlige vis og kan innlosjere 6 personer.
Den er like fortreffelig produsert, som den er tegnet og konstruert.
Som vi sier: Når det ser helt riktig ut og det føles helt riktig- så er det kanskje det...


Pris: fra: 3.800.000,-

null
null

Grandezza 40CA

Båten som vekker følelsene i deg.....
Et fremragende resultat av materialer satt sammen i harmoni.
Dette er båten som forlenger ditt hjem......i ferien.
Båten er funksjonelt innredet med 2 lugarer, toalett med dusj, pantry, og et meget luftig salong- område. Store glassflater, og et 3 delt glasstak gjør det lyst og trivelig. Meget moderne farge- og materialvalg gjør også at den ser moderne ut i forhold til konkurrentene.

Båten er svært godt utstyrt, men kan i tillegg settes sammen etter den mest kresne båteiers ønsker og behov. Ta kontakt for fullstendig oversikt. 
Den leveres med alt fra 2x300- 2x370hk, og gjør en toppfart på 40knop. 
For 2015 har båten fått forandret hekk med ny badeplattform.

Pris fra: 4.190.000,-

null
null

Grandezza 40 FLY

Designet for å oppfylle drømmer.......
Se gjerne info. om 40CA.
Disse båtene deler samme tekniske plattform, og samme utsøkte designfilosofi.


Pris fra: 4.490.000,-