Modellprogram 2018

null

Finnmaster Husky R5

Yamaha 60- 70hk

I Husky R5 finner du alt det viktigste for en skjærgårdsbåt. Praktisk oppbevaring av fendere, rikelig med lagringsplass og høyt fribord. R5 har et åpent fordekk som er ideelt når du skal ha med deg alt for en langhelg på hytta, eller når du skal ut på fisketur. Høy vindskjerm og komfortable offshorestoler og med en komfortabel aktersofa, garanterer R5 for en komfortabel tur selv i dårlig vær for alle passasjerer. Denne aluminiumsbåten er en enkel og fleksibel partner for allsidig båtliv på sjøen.
 
Pris fra: 276.000,-
null

Finnmaster Husky R6

Yamaha 115- 130hk

Husky R6 har uventet mange bruksområder. Med sylskarpe sjøegenskaper og et stabilt skrog forlenger Husky R6 båtsesongen med flere måneder. Den egner seg svært godt for deg som skal dra ut på hytta, fiske eller trenger en smidig båt til transport med generøse stuemuligheter. Med perfekte innsteg, høyt fribord, åpent fordekk og en høy vindskjerm kan hele familien sikkert være med ut på nye eventyr til havs. Sammen med smart oppbevaring ved konsollen, bekvemme stoler og en aluminiumsdørk som er like praktisk som lett å vedlikeholde får du en aluminiumsbåt som passer alle livets alla utfordringer ? store som små.

Pris fra: 367.000,- (inkl. aluminiumsdørk)
null

Finnmaster Husky R7

Yamaha 150- 200hk

Det har aldri vært enklere å utforske skjærgården som med Husky R7 som er både stille og stabil. I Finnmaster Husky R7 får du en allsidig Bow Rider der samtlige passasjerer sitter sikkert beskyttet bak den høye vindskjermen. I tilfelle været skulle slå om ligger kapellet smart stuet unna for å være lett tilgjengelig ? så snart det blåser opp. I og med det åpne fordekket med smarte fenderoppbevaring, bekvemme stoler og en real U-sofa som enkelt kan gjøres om til et stort soldekk, er Husky R7 ganske enkelt den perfekte båten å bruke en dag på sjøen i ? med hele familien.

Pris fra: 447.000,- (Inkl. aluminiumsdørk)
null

Finnmaster Husky R8

Yamaha 250- 300hk

Husky R8 er seriens absolutte flaggskip. En velbygd aluminiumsbåt som er like pigg på sport som klar for komfort. Takket være sitt veldesignede skrog tar Husky R8 grov sjø på en smidig og lettmanøvrert måte. Den høye prestasjonen merkes tydelig når de justerbare offshore-stolene gjør at føreren og navigatøren sitter ergonomisk og bekvemt  i all slags vær. I baugen finnes det en L-sofa i størrelse Large som bidrar til høy komfort for passasjerene. Den høye vindskjermen beskytter alle passasjerene og man sitter bekvemt og sikkert i den store U-sofaen i akterenden. En plass som dessuten kan gjøres om til et stort soldekk når været tillater det.

Pris: 686.000,- ( Inkl. aluminiumsdørk og puter foran)
null

Finnmaster Husky R8S

Yamaha 300- 350hk

Denne båten kan ikke beskrives på en nettside.....

Pris fra: 990.000,- (inkl. aludørk og puter foran)