Våre båter er kjent for sin overlegne kvalitet, innovasjon og design. Nå kan du eie en førsteklasses båt til en uslåelig pris! Grip muligheten til å oppleve friheten på vannet med en båt som ikke bare leverer imponerende ytelse, men som også gir deg komfort og stil.Men skynd deg – de høye rabattene varer ikke evig. Gi deg selv den båten du fortjener, og la oss oppfylle drømmen om å eie en båt av høy kvalitet. Kontakt oss nå for mer informasjon og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte båten for dine behov – eventyret på vannet venter!

FINNMASTER R6 – Kampanjepris 589 000 kr!

Finnmaster R6 er en allsidig båt for solfylte sommerdager. Båten egner seg like godt til dagsturer som til vannsport eller som forbindelsesbåt. Båten er velutstyrt som standard, men har i tillegg bunnstoff og en Edition 1-pakke som inkluderer bord, havnekalesje, vannskibøyler og stige i baugen. Båtens motor er en kraftig og driftssikker Yamaha F150. Ordinær pris 719 900 kr.

FINNMASTER T6 – Kampanjepris 599 000 kr!

Finnmaster T6 er en perfekt kombinasjon av moderne toppdesign, praktiske detaljer og et sporty utseende. En Edition 1-pakke og bunnstoff er inkludert i kampanjeprisen og inkluderer havnekalesje, stige i baugen, vannskibøyle og bord i cockpiten. På akterspeilet sitter en Yamaha F150 som sørger for en trygg og pålitelig kjøretur. Ordinær pris 746 200 kr.

FINNMASTER T7 – Kampanjepris 999 000 kr!

Finnmaster T7 er rett og slett den perfekte kombinasjonen av topp moderne design og praktiske detaljer. Her har vi tatt med alt fra et sporty utseende med fartsfylt karakter til en komfortabel daycruiser som passer for hele familien. Båten er utstyrt med Yamaha F225, bunnstoff og en Edition 1-pakke. Edition 1-pakken inkluderer blant annet kalesje, LED-lys i baugen, gardiner i lugaren, solseng i akterenden og stereoanlegg med høyttalere. Ordinær pris 1 282 500 kr.

FINNMASTER T8 – Kampanjepris 1 499 000 kr!

Denne unike båtmodellen inneholder alle de smarte løsningene som kjennetegner Finnmaster. Båtens utstyr er i toppklasse med en Yamaha F300, bunnstoff og to ekstra utstyrspakker. Edition 1- og Edition 2-pakkene inkluderer havnekalesje, LED-lys i baug og cockpit, Madrass i baugen, solterrasse akter, Stereoanlegg med høyttalere, 2 kW varmeapparat og Sleipner elektrisk ankervinsj inkl. fjernkontroll. Ordinær pris 1 876 200 kr.

HUSKY R7 – Kampanjepris 669 000 kr!

Det har aldri vært enklere å utforske skjærgården enn med aluminiumsbåten Husky R7, som er både stillegående og stabil. Utstyrt med en Yamaha F150 tar den deg frem med kraft og sikkerhet. I kampanjeprisen inngår bunnstoff og Edition 1-pakke, som inkluderer Stereoanlegg med høyttalere, stige i baugen, avtakbart sete/oppbevaringsboks, havnekalesje akter, vannskibøyle, bord og soldekk akter. Ordinær pris 822 500 kr.