GRAND GOLDEN LINE 750

En fantastisk kjøremaskin hvor Grand virkelig viser at de dominerer dette markedet totalt. Med moderne, vakre linjer og et behagelig og forutsigbart skrog gjør dette til en fantastisk dagstur båt. Båten er særdeles gjennomført og det er virkelig lagt flid i detaljene her. Aktersofa med egen adgang til badeplattformene, konsoll med stor åpning og plass til toalett, setemodul med solide oppvippbare seter og plass til kjøleskuff eller kjøleskap for å nevne noe.

 

I kjent Grand stil er det flust med lagringsplass under dekk og flere smarte detaljer som tauluker både i baugen og akter. Stor U-sofa med mulighet for bord akter og stort dekk fremme som kan gjøres om til dobbel solseng. Praktiske og trygge håndtak/bøyler rundt om i fartøyet gir god trygghet for de ombord sammen med ett lettkjørt skrog som skjærer sjøen fint. Dette er den ultimate touring modellen for dagsturer med venner eller familie.

 

Golden Line 750 passer like godt til cruising i 25 knop som å dra på opptil 50 knop og virkelig kjenne på følelsen av å sveve fremover vannet. Vannsport? Intet problem med den innebygde vannski kroken på akter masten. Et rikt utvalg tilbehør sikrer optimal bruk for enhver anledning!

 

EKSTRA UTSTYR:

SeaDek, Kjøleskap/skuff, toalett, solseng baug, bord akter, helcover, havnetrekk, ORCA Hypalon tube, baug propell, ankervinsj.

TILLEGGSINFORMASJON

LENGDE

750 cm

BREDDE

285 cm

HØYDE

239 cm

EGENVEKT

1085 kg

ANTALL PERSONER

10 (B), 13 (C)

DIAMETER PONGTONG

58 cm

ANTALL KAMMERE

5

TANK KAPASITET

260 liter

ANBEFALT MOTOR

225 hk

MAKS MOTOR

250 hk

STAMME LENGDE

Ekstra Lang 25″

FARGE

Lys Grå/Sort, Ultimate Black Edition

KLASSIFISERING

Kategori B – «Fartøy til bruk utenfor kysten (Offshore)», Kategori C – «Fartøy til bruk langs kysten (Inshore)»

TOPPFART

48-52 knop

SKROGVINKEL AKTER

20°